lørdag den 22. september 2012

Test test test

I feel like we have so many tests. I am getting better at getting tests, but I still lack some skilles, and I have to work on it. Every friday I have a vocab test in english. Every second week I have final draft for a essay( essay are really hard to do, because it isn't the same Way we writh a essay in Denmark.) we have a test in forensic science every week. A test in history on a chapter and 4 pages in my journal in art. I am still loving it here, but it is hard to keep up with everything.
Xxx. Caoimhe

5 kommentarer:

 1. uanset dine udfordringer, skønne, dejlige, kloge Caoimhe, så husk på at vi allesammen hepper på dig alt hvad vi kan. og vi ved, at du arbejder hårdt.

  jeg kommer til at tænke på at du også skal huske på, at 'man' i dine studieår (og sikkert i særdeleshed i dit amerikanske) vil ønske, at du er på toppen i alle fag.
  sådan er det jo ikke i resten af livet.
  der må man gerne specialisere sig.

  kærligt knus.

  SvarSlet
 2. Kæreste skat
  Med de karakterer kan du da ikke klage. jeg er super stolt af dig, men systemet lyder noget gammeldags.
  Knus og kram
  Mor

  SvarSlet
 3. Forensic science - det lyder spændende! Hvordan det?

  - Og husk Caoimhe, en dag kommer du hjem, og så er det de dyder som du kender som tæller. Men det er ikke alle forundt at opleve, som du, hvilke krav andre verdener sætter til deres unge...(fra din gamle onkel)

  SvarSlet
  Svar
  1. Onkel jeg havde slet ikke gættet det var dig haha :D ( brugernavn ). Forensic scene er hvor man læser om csi efterforskninger, hvordan de forgår og opløses. Det er et af mine yndlings fag. :)

   Slet