mandag den 2. juli 2012

Getting real

29 dage til USA.


Jeg skal i 2012 til 2013 til USA. Jeg har lavet en blog, så andre kan følge med i det jeg laver, når jeg kommer derhen. så nyd den! :)
Lidt om mig:
Jeg er en 16-årige pige fra Danmark. Jeg er halv irer, halv dansker ( derfor har jeg et mærkeligt navn). Man kan godt sige, at jeg er lidt kedelig, fordi jeg går ikke til noget eller har en hobby, jeg kan godt lide at udtrykke mig igennem tegning, og i det hele taget kunst, men jeg gør det ikke så tit, fordi det er som om, når man er blevet 16, virker det at tegne alt for barnligt.
Jeg er ene barn, og bor med min mor, min far bor i Irland.
Det jeg gælder mig til, når jeg kommer til USA er.... det hele!!  Her er lidt billeder fra igår, da mig og Clea, min smukke veninde, var sammen:

( jeg er den langhåret) Jeg tror ikke, at det med at få hjemve, er mig, fordi jeg har prøvet at være af sted før. Der boede jeg i Irland med min Far i 2 måneder, og gik på katolsk nonneskole( pigeskole),  og der fik jeg en god oplevelse og jeg fik ikke særligt meget hjemve. Slf skal jeg ikke på katolsk nonneskole i USA! Jeg skal gå på Rango cucamongo High school. Jeg skal bo i Rango Cucamongo ( sjov nok) i Californien.
Jeg gælder mig utrolig meget! Jeg er klar til at springe ud det, og vokse som person.
 (P.S. jeg er en  mærkelig, random, kloset, pinlig, glad, positiv, hvid, lidt snasket, random, nørd, i dårlig form, doven, kreativ, åben, og ikke mindst random person. )
Xxx. Caoimhe

2 kommentarer:

  1. jeg glæder mig SÅ meget til at følge med her, Caoimhe! super initiativ.

    og kan jeg lige sige, at du er den mindst kedelige lidt kedelige person, jeg nogensinde har mødt.
    tværtimod. du er en vovepels, en dagdrømmer, en begavet kreativ, en hylende humoristisk, en smuk og en meget kærlig en.
    jeg håber, det er okay, at jeg linker til din blog fra min egen. ellers må du lige sende et løftet øjebryn.

    SvarSlet